Kuka, mitä ja miksi?

Teen psyykkisenä valmentajana töitä urheilun, työelämän ja arkisen hyvinvoinnin ja muutosten parissa. Ihmisen mieli, tunteet ja käyttäytyminen on kiehtonut minua aina ja olen laajentanut omaa tietoani psyykkisen valmennuksen parissa jo vuosia.

Psyykkinen valmennus on työtä, jossa nivoutuu koko oman koulutukseni ja ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa tehdyn työn sekä koulutuksen kautta saatu kokemus ja osaaminen yhdeksi kokonaisuudeksi. Se on työtä, jota saa tehdä ihmisten kanssa, nähdä tuloksia ja kokea onnistumista. Kulkea rinnalla, kehittyä ammattilaisena ja tehdä erilaista yhteistyötä. Minulle psyykkinen valmennus on unelmatyötä ihmisten unelmien parissa. Hyvinvoinnin edistämistä 100 prosenttisella panostuksella, aina yksilöllisesti asiakkaani päämäärien eteen. Yhteistyössä, yhdessä kehittyen. ❤

Ammattitaustaltani löytyy psyykkisen valmentajan asiantuntijakoulutuksen (Sportfocus 2018-2019) lisäksi mm. terveyden edistämisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK), suuntautuneena johtamisen osaamiseen. Lisäksi minulla on psykiatriseen hoitotyöhön syventyneen sairaanhoitajan tutkinto (AMK) sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuntoutuksen koulutusohjelma). Sekä erilaista ammatillista täydennyskoulutusta ja omaehtoista opiskelua, mm. kasvatus- ja terveyshallintotieteistä, sekä rentoutusohjauksesta. Sosiaali- ja terveysalan erilaisten toimenkuvien lisäksi olen toiminut sosiaali- ja terveysalanopettajana, tuntikouluttajana sekä ensiavun- ja terveystiedon kouluttajana (ETK) useita vuosia. Sosiaali- ja terveysalalla olen toiminut kaiken kaikkiaan vuodesta 2003 alkaen.

Monipuolinen koulutukseni on valmennettavan etu – Tarvittaessa minulla on näkemystä ja ammattitaitoa ohjata asiakas eteenpäin oikean ammattilaisen luokse. Yhteistyöverkostoistani löytyy myös eri alojen huippuammattilaisia, joiden puoleen voimme kääntyä myös yhdessä. Työtäni ohjaa vahvasti myös Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen (SUPY) psyykkisen valmennuksen eettiset periaatteet, ja ehdoton luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus. Löydät minut psyykkisen valmennuksen asiantuntijana myös SUPY:n eli Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen asiantuntijahausta:

http://supy.org/wordpress_9/fi/asiantuntijahaku-2/

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää, voisiko psyykkinen valmennus ja psyykkisten taitojen kehittäminen olla sinun juttusi? Tai minä sinulle sopiva valmentaja?

Hanna Ronkainen

hanna@hannaronkainen.fi / 050 4112 554

www.hannaronkainen.fi